Nu är vi inne i fiskarnas tecken som jag tolkat tillsammans med vår astrobloggare Margareta Hedin. Jag ville spritsa så det påminner om fiskfjäll i olika färger och så har jag format den lite difust som en fisk. Den är gjord av mazarinkaka och fylld med citruscurd. Man kan också göra kakan rund så man inte får spill av mazarinkakan. Hoppas ni gillar den och glöm inte läsa dit horoskop på astrobloggen! Recept på mazarinkaka 300 g mandelmassa 1 tsk mortlade kardemummakärnor 100 g rumsvarmt smör skal från 0,5 citron 3 ägg 4 msk vetemjöl 1 krm salt 0,5 dl hackad mandel Smör och ströbröd till formen Gör mazarinkakan så här Riv mandelmassa i en bunke och riv i skalet från en halv citron. Häll i kardemumma och rumsvarmt smör. Blanda till en jämn massa. Blanda i ett ägg i taget. Häll i mjöl, salt och hackad mandel. Blanda. Smöra och bröa en form med löstagbara kanter eller häll i en rund springform ca 24 cm. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i ca 20 minuter eller tills kakan är gyllene. Låt kakan svalna helt och skär sen till "fiskar" eller behåll den rund. Skär till två delar och bred lemoncurd emellan. Lemon curd 150 g socker 6 äggulor 2 mellanstora citroner, saften och zesten 100 g smör Gör lemoncurden så här: Vispa äggulorna och hälften av sockret vitt och fluffigt i en bunke. Koka upp citronsaft, citronskal resten av sockret och smör i en kastrull. Häll i det i äggsmeten, blanda och häll tillbaka i kastrullen. Värm på låg värme och rör runt hela tiden tills krämen tjocknat. Häll över i glasburk och låt svalna. Förvara i kylen. Vaniljfrosting 120 g mjukt smör 2 tsk vaniljsocker 200 g Philadelphiaost 4-5 dl florsocker Food gel att färga med Gör vaniljfrostinen så här: Vispa smör, florsocker, vaniljsocker. Blanda i Philadelphiaosten till en jämn frosting, fyll en spritspåse med frostingen. Spritsa på mazarinkakan. Spritsa en liten boll, dra ut med baksidan av en sked och spritsa en till boll som du drar ut. Fortsätt runt hela kakan. Färga ev frostingen med food gel.