Recept på biskvier med chokladsmörkräm 3 äggvitor 2,5 dl mandelmjöl 1 dl strösocker Gör mandelbotten så här: Sätt ugnen på 175°C. Vispa äggvitorna till ett vitt fluffigt skum med elvisp. Vänd försiktigt ner mandelmjöl och socker. Blanda till en jämn smet. Häll smeten i en spritspåse och spritsa ut små rundlar på en plåt med bakplåtspapper ca 4 cm stora. Du kan också klicka ut dem på plåten om du inte har en spritspåse. Grädda i ugnen i ca 10 minuter, de skall vara lite sega med fått lite färg innan de är klara. Låt svalna helt innan du lägger på fyllningen. Recept på Chokladsmörkräm 1 tsk vaniljpulver 125 g mörk choklad 150 g rumsvarmt smör 100 g florsocker 25 g kakao 0,5 dl vispgrädde 1 krm salt Smält choklad att doppa i: 200 g mörk choklad Gör chokladfrostingen så här Smält chokladen försiktigt över ett vattenbad eller i mikro, låt svalna lite. Vispa rumsvarmt smör, florsocker och vanilpullver riktigt vitt och fluffigt, i tex en kitchenaid. Vispa ca 5 min. Tillsätt kakao och den smälta chokladen. Lite i taget och vispa hela tiden. Blanda i grädde och salt. Om konsistensen blir för lös kan du låta den stå i kylen några minuter och låta den sätta sig lite. Ta en matsked med chokladkräm (vanlig sked inte mått) och dra av på en botten. Forma sen med skeden så det blir en fin bulle på den. Smält choklad (temperera för att få en blank yta). Doppa biskvin i chokladen och låt stelna. Strö ev flingsalt på innan den har stelnat.