Sega och lite krispiga mandelbottnar med en fluffig kolatopping! Perfekt till påskbordet och buffén! Mandelbottnar: ca 10 st 3 äggvitor 0,75 dl strösocker 2,5 dl mandelmjöl 1 krm salt Kolafrosting: 1,5 dl vispgrädde 1 dl smetana 1 dl dulce de leche Ev florsocker att söta med ev. frystorkat bärpulver att strö över Chokladägg att pynta med Gör bottnarna så här: Sätt ugnen på 175°C. Vispa äggvitorna tills det skummar med elvisp, tillsätt sen sockret under vispning lite i taget. Vispa tills du har en maräng. Vänd försiktigt ner mandelmjöl och salt med en slickepott. Häll smeten i en spritspåse och spritsa ut små rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Du kan också klicka ut dem på plåten om du inte har en spritspåse. Grädda i ugnen i 15-20 minuter. De skall ha fått lite färg innan de är klara. Låt svalna helt innan du lägger på fyllningen. Vispa ihop grädde, smetana och dulce de leche i en bunke tills det blir en fastare konsistens som kan spritsas ut på bottnarna, vill du ha sötare topping, blandar du i florsocker också. Dekorera med ägg och frystorkat bärpulver.