Pavlova! Så somrigt och gott! Jag fyllde mina med kardemummagrädde, hallon och blåbär! Och var kan dom smaka bättre än på bryggan på landet! Lagom arbetsinsats i sommarvärmen är det också! Pavlova 4 st mini: 2 äggvitor 1 dl strösocker 0,25 tsk vitvinsvinäger 0,5 tsk kardemumma kärnor, mortlade Tillbehör: Grädde/glass Bär Ställ ugnen på 110 grader. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Häll i sockret, lite i taget. Blanda i vinägern och kardemumman. Bred ut marängsmeten till 8-10 cm stora rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Gör små gropar i dem med baksidan en en sked där du kan lägga fyllningen sen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timma. Låt svalna och fyll med vispad grädde och bär. Eller med vaniljglass och hallon som jag gjorde till min morbror, kusin och bror dagen efter : )