Här kommer receptet på marängerna som så många efterfrågat! Det är ett jätteenkelt recept och väldigt användbart! Du kan göra pavlova, vanliga maränger eller större tårtbottnar av marängsmeten. Vill du göra pavlova så tar du ut marängerna när de fortfarande är lite sega inuti. På bilden ovan har jag spritsat marängen som små korgar som är redo att fyllas med allt gott man kan tänka sig! Du kan också ha i bärpulver eller food gel för att färga marängen i olika fina färger! Eller varför inte smaksätta dem med kardemumma och bjud på härliga kardemummamaränger! Recept på pavlova, maränger Ca 8 st marängkorgar som på bilden 3 äggvitor 2 dl strösocker 1 msk maizena 1 krm ättika 0,5 dl hackade pistagenötter Så här gör du marängerna Ugnsvärme 150 grader. Vispa äggvitorna med hälften av sockret tills det går att göra toppar. Blanda resten av sockret med maizena i en bunke. Vispa i det i äggvitan och blanda i ättikan. Vispa tills marängen är blank fast och fin. Lägg i spritspåse och spritsa som små korgar. (En platta och lite högre runt om, ca 6 cm bred) Grädda på 150 grader i mitten av ugnen i 15 minuter. Låt sen marängerna stå kvar i ugnen på eftervärmen i ett par timmar.