Dessa är perfekta när man vill fixa snabb dessert eller fika med minimal arbetsinsats. Dessutom är de väldigt fina. Jag har använt köpe-smördeg vilket spar några timmar, smördeg låter så gott tycker jag men lyssna på de engelska ordet "puff pastry" låter det inte mumsigt!? Detta ord ar helt fastnat i mitt huvud, haha! Du kan lätt variera dessa med äpplen eller bär, riva lite citron eller mortla lite kardemumma över. Servera dina rabarberpuffar ljumna med vaniljsås eller vaniljglass. Rabarberpaj: 6 st 3 smördegsplattor 3 rabarber 2 msk strösocker mandelmassa mandelspån Gör så här: Värm ugnen till 200 grader. Tina smördegsplattorna på en plåt. Skär dem på hälften så det blir kvadrater. Skär rabarberna i stavar. Sockra rabarberna i en bunke med ca 2 msk strösocker. Riv lite mandelmassa på varje smördegsplatta. Tryck ner rabarberna och sockra ev lite ovanpå. Strö över mandelspån och grädda i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter eller tills de är puffiga och har fått färg.