Till Alla hjärtans dag bjuder jag er på maränger med hallon och citronfyllning! Är inte alls så svåra som de kanske först ser ut. Bara man har en spritser. Få ingredienser är det också! Puss på er! Marängen: 3 ägg 190 g socker Fyllningen: philadelphia några tinade hallon florsocker rivet skal av citron + lite saft Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Häll sen sakta i sockret under omrörning. Spritsa ut på en plåt. Grädda i ugnen (120 grader) i ca 30 min beroende på hur stora dom är. De stelnar mer när du tar ut dem om de inte är helt stela när du tar ut dem. Men de sjunker ihop om du tar ut dem för tidigt. ( kan behövas gräddas längre då jag har en gasspis som verkar gå snabbare än en vanlig elugn) Fyllningen gjorde jag bara på fri hand och smakade mig fram till en god smak. Men hade ca 100 gram philadelphiaost, 3 msk florsocker, 1/2 citron, 0,5 dl hallon tinade eller färska och några droppar citronsaft. Blanda allt ordentligt och smeta på på en maräng och sätt ihop med en lika stor. Eller så äter du marängerna till vaniljglass, varma hallon och chokladsås!