Recept på hallonpaj form: 22 cm Pajdeg: 5 dl vetemjöl (300g) 275 g kallt smör 0,75 dl strösocker 1,5 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 2 krm salt 4 msk kallt vatten Fyllning: 500 g frysta hallon 2 msk maizena 1 1/2 dl strösocker Tillbehör: Florsocker Vaniljglass Gör pajen så här: Skär smöret i bitar och lägg i alla ingredienser till pajdegen i en matberedare. Mixa snabbt ihop till en deg. Mixa inte för länge den skall precis gå ihop annars blir den inte spröd och fin. Plasta i degen i två delar och platta till. Låt vila i kylen minst 30 min. Kavla ut den ena delen till en pajform ca 22 cm bred. Täck bottnen. Lägg bären i en bunke och strö över socker och maizena. Blanda runt försiktigt och häll i pajskalet. Kavla ut den andra delen av degen till ett lock, lättast är att kavla ut degen på lite florsocker så den inte fastnar. Skär bort så du har en halv rundel kvar. Stansa ut hjärtan i olika storlekar. Lägg på den halva rundeln med hjärthål på pajen. Tryck till på sidorna. Lägg de utstansade hjärtanen på den andra halvan. Skär bort överbliven deg från kanterna. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 30-40 minuter eller tills den har fått lite färg och känns genomgräddad. Servera ljummen med vaniljglass. Pudra ev över lite florsocker.