Dessa cakepoppsen med smak av citron passar bra till påskdessertbordet, vill man ha dem gulare inuti kan man använda gul karamellfärg. Och vill man ha dem ännu påskigare kan man använda sig av strössel i färgglada färger och strö över dem. Men mina blev med nötter då det är det jag gillar bäst. 150 g smör 3 ägg 2,5 strösocker 3,5 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 0,75 dl vallmofrön rivet skal av en citron Ca 100 g Philadelphiaost Choklad 70% Vit choklad Pinnar till cakepoppsen Önskat strösel, tex. Vallmofrön, hasselnötskross Värm ugnen till 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker. Rör ner mjöl, vaniljsocker, bakpulver och vallmofrön. Tillsätt smöret och rivet skal av en citron. Häll i en smord form och grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 min. Kakan är god som den är med lite glasyr på eller så gör man cakepopps av den eller det som blir över. När kakan har fått svalna så den bara är lite ljummen mosar du ner philadelphia tills det blir en formbar massa med t.ex. en gaffel. Känn efter hur mycket som behövs, det skall gå att forma bollar av den. Tillsätt florsocker om du vill ha dem sötare. Och det fina med cakepops är att du hela tiden kan smaka av med socker, mer citron eller andra kryddor tills du får precis den smak du vill ha. Smält chokladen i ett vattenbad och doppa pinnarnas spetts i choklad och tryck ner i en boll, ställ sen i kylen ca 30 min. Doppa eller smeta på smältchoklad på bollarna och strö över nötter och strösel. Ställ sen i kylen igen och låt chokladen stelna. Om man har ett durkslag med hål i kan man sätta cakepopsen i hålen medans de stelnar.