Dessa chokladmaränger är så vackra att man skulle vilja ha dem framdukade jämt! Var noggrann att inte få någon äggula eller vatten i äggvitan, då blir det inget fluff! Recept till ca 25 Chokladmaränger: 7 äggvitor 5 dl socker 175 g mörk choklad mandelspån Värm ugnen till 130 grader. Placera ut muffinsformar på en plåt. Blanda äggvita och socker i en rostfri bunke. Koka upp några dl vatten i en kastrull och ställ bunken på. Värm äggvita och socker till ca 60 grader tills sockerkristallerna smält. Vispa upp till ett tjockt fluff på hög hastighet tills marängen svalnat och det går att forma små "toppar". Smält chokladen över ett vattenbad som du gjorde med äggvitan och sockret. Låt den inte bli för varm. Ringla chokladen över marängfluffet men blanda inte, då blir det en helbrun maräng. Jag använde två skedar och drog upp lite maräng och la i muffinsformarna. Då kan man blanda runt lite i formen för att få ett fint mönster. Grädda i ugnen på 130 grader i 20-30 min beroende på hur stora du gör, dom skall vara mjuka och sega i mitten.