Seg kladdkaka: 75 g brynt smör 0,5 dl neutral olja, typ rapsolja 50 g mörk choklad, hackad 1 dl strösocker 2 dl ljust muscovadosocker 2 ägg 2/3 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2, 5 dl vetemjöl 1 krm salt Tillbehör: grädde färska hallon Gör seg kladdkaka så här: Värm ugnen till 150 grader. Smöra och bröa en form med löstagbara kanter. Jag hade en form som var 18 cm i diameter, använder du en större (24 cm) bör du korta gräddningstiden något. Bryn smöret, koka det tills det tystnar och doftar nötig kola. Hacka chokladen och låt chokladen smälta i det brynta smöret. Häll i oljan. Vispa muscovadosocker, strösocker och ägg tjockt och fluffigt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll smörchokladen i äggblandningen och sikta i de torra ingredienserna. Vänd försiktigt runt med en slickepott. Häll i formen och grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Håll koll på kakan, alla ugnar gräddar olika i min ugn blev den perfekt på 150 grader varmluft i 17 minuter. Servera den kall eller ljummen med en klick lättvispad grädde och gärna några hallon till.