Pannacotta med kaffe är jätte enkelt att lycka med och väldigt gott. Det kräver en minimal arbetsinsats och förbereds med fördel dagen innan. Pannacotta med kaffesmak 6 portioner 4 dl grädde 1,5 dl råsocker 2,5 gelatinblad 1 1/2 tsk vaniljpulver 1 1/2 dl starkt kaffe 1/2 krm salt Till servering 2 dl grädde 1 1/2 dl kaksmulor Färska bär Gör så här: Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka försiktigt upp grädde, socker, vaniljfrön eller vaniljsocker i en kastrull under omrörning. Ta av från värmen och tillsätt gelatinbladen. Häll i kaffet, smaka av med salt. Häll upp i sex portionsformar. Det kan vara glas, skålar eller små burkar. Låt stelna i kylen över natten. Vispa grädden lätt med punch. Klicka ut på pannacottan. Toppa med hjortronsylt och strö över kaksmulor.