Den underbara baktidningen Hembakat var hemma hos mig och gjorde ett litet bakreportage till deras påsknummer. Jag har länge läst tidningen Hembakat och inspirerats av all deras bakning, så det känns fantastiskt kul att få vara med och inspirera andra läsare i sin bakning! Jag bakade färgglada bakverk till påsk och det blev en mousstårta med hallonmousse (en stående favorit hos mig) och mazarinbotten. Det andra bakverket blev en pistage pavlova med rabarberkurdfyllning. Så himla god och pavlovan gick verkligen hem hos min provpanel som är Damernas Värld redaktionen. Recepten kommer snart på bloggen men finns i tidningen som ligger ute i butik till den 18 april. Foto: Thomas Hjertén Pavlovan gick verkligen hem hos min provpanel som är Damernas Världs redaktion Pistagepavlovan fylls med rabarbercurd som är uppvispat med lite grädde. Lite blomdekoration och extra färg piffar alltid upp! Mazarinbotten, moussebotten och små moussebollar för ett lekfullt utseende. Mellan moussen spritsar jag färskostmousse. Smular på lite citromsocker. Mortla rivet citronskal med socker, klart! Grönt, gult, lila och rosa! Hej påsken! Bilder ur tidningen, tack Thomas Hjertén som plåtade.