Enkel dessert som man bara vill ha mer av och går att förbereda i förväg! Det är raberbersäsong och vad är lättare att slänga ihop än en rabarberkompott med kesella och crumble?! Dessert ca 4 portioner: 250 g naturell kesella/kvarg 250 g vaniljkesella Blanda dessa till en jämn kräm. Man kan också bara ha den ena eller andra men jag tycker det blir en lagom söt smak om man blandar dem. Rabarberkompott: 250 g rabarber knappt 0,5 dl socker Lite lifesaft Skala och skär rabarbern i cm stora bitar och sjud till önskad konsistens i en kastrull. Pressa i limesaft efter smak, blanda. Låt svalna. Crumble: 1 dl havregryn 1 msk rå soccker eller farin 2 msk smör lite solrosfrön Lite kokosflinor Smält ihop allt i en kastrull och ös ut på en plåt med bakplåtspapper. Cruncha till i ugnen på 200 grader i ca 10 min eller tills det blivit gyllene. Låt svalna och stelna. Lägg upp kesellan i ett glas häll på kompotten och strö över crunchen!