Denna dessert serverade jag nu i påsk. Den är superlätt att göra och har somriga smaker. Förbered gärna dagen innan. (Bilderna är lite tråkiga, jag vet, skall bli bättre snart) : ) Rabarbersoppa 4 portioner 2 rabarber 2 dl socker 2 dl vatten 1,5 gelatinblad Färskostmousse 50 g färskost 1/4 dl socker 1 dl grädde Kardemummacrumble 25 g smör 0,5 dl socker 1 dl mjöl 0,5 tsk kardemummakärnor 1 nypa salt Skala rabarberna och koka socker och vatten till en sockerlag med rabarberskalen i. Smält i gelatinbladen. Skär rabarberna i cm stora bitar och fördela i 4 glas. Sila bort rabarberskalen och häll i glasen över de skivade rabarberna. Ställ in i kylen helst över natten, annars i ett par timmar iaf. Nyp ihop smör, socker, salt och mortlad kardemumma i en bunke. Den skall vara precis så att den håller ihop men ändå kan smulas. Smula den på en plåt och grädda i ugnen i ca 200 grader i ca 10 min. De skall ha fått lite färg. Låt svalna. Vispa grädde smör och socker i en bunke till en mousse och lägg en klick i varje glas innan servering tillsammans med lite crumble . Strö ev över lite mer kardemumma.