Fluffiga amerikanska pannkakor, som jag försökt få till dessa pannkisarna, mina brukar bli platta tills nu! Knepet är bikarbonat och yoghurt/fil. Smeten bli lite tjockare också så bli inte förskräckt över det. Supergoda med lite turkisk yoghurt och sylt till! Eller grädde och färska bär för den delen. Njut av dessa pannkisarna jag kommer göra dem så snart jag får tillfälle igen! Mums! Fluffiga pannkakor2 ägg4 dl naturell yoghurt (fil går också bra)3,5 dl fint dinkelmjöl eller vetemjöl1 tsk bakpulver1/2 tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1/2 msk strösocker2 krm saltsaltat smör att steka iGör så här: Vispa ägg och yoghurt, sikta ner mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker.Tillsätt sen socker, vaniljsocker och salt.Värm en panna med smör i, stek ca 2 min på varje sida på medel till hög temperatur. Ca 1 dl per pannkaka.