Bananpannkakor till helgens brunch!En god, nyttig och lyxig brunch får du med bananpannkakor! Extra gott blir det med hasselnötssmör till. Receptet på hasselnötssmör hittar du här! Recept till 3-4 bananpannkakor: 1 banan 2 ägg 0.,5 dl mandelmjöl 1 nypa salt lite mald vanilj kokosolja att steka i Gör bananpannkakorna såhär: Mosa bananen i en bunke med mandelmjöl. Vispa ner äggen, ett i taget och smaksätt med salt och vanilj. Stek i kokosolja i en het panna. Häll i så mycket smet att det blir som en större plätt. Lättare att vända dem då. Vänd dem försiktigt när det börjar stelna på ovansidan. Servera med hasselnötssmör och någon god frukt. Eller med kvarg och honung. English: Banana Pancakes for weekend brunch! A good, healthy and sumptuous brunch, you get the banana pancakes! Extra good it will be with hazelnut butter. Find The recipe for hazelnut butter here! Recipe for 3-4 banana pancakes: 1 banana 2 eggs 0, 5 cup almond flour 1 pinch of salt ground vanilla coconut oil for frying Mash the banana in a bowl with almond flour. Beat in the eggs, one at a time and flavoring with salt and vanilla. Fry the batter in coconut oil in a hot pan. Its easier to handle them if you don't make them to big. Turn the banana pancakes gently when it begins to solidify on top. Serve them with hazelnut butter and some fresh fruit. Good luck!