Här är ett recept på en lite nyttigare pannkaka utan något mjöl. Jättegoda som helgfrukost eller lunch. Eller när är det inte passande med pannkakor?! Ingedienser 1 portion bananpannkakor: 1 mogen banan 2 ägg 1 krm salt lite malen vniljstång (eller 0,5 tsk vaniljsocker, kan också uteslutas) 1 msk kokosolja (kan uteslutas) smör att steka i Tillbehör: Mandelsmör, pistagesmör eller jordnötssmör honung hallon mynta 1. Mosa en banan och blanda med 2 ägg, använd en stavmixer och mixa till en nästan slät smet, det håller ihop bättre om allt inte är helt söndermixat utan har några bitar kvar. 2. Blanda i salt, vaniljen och kokosoljan. Hetta upp en panna och stek i smör ett par minuter på varje sida. Servera med t.ex. mandelsmör lite honung och hallon. Jag hade även över lite mortlad kardemumma.