Japp, här kommer ytterligare en frukostmiddag, som vanligt här om dagen när jag inte orkade laga mat gjorde jag den berömda frukostmiddagen! Alltså när man äter frukost till middag, bästa! Jag älskar Pom och Floras chiagröt och gjorde en i deras ton med yoghurt, bärkompott och tahinilönnsirap! Jag hittade lite blandade bär i frysen som jag kokade ihop till en bärkompott med lite råsocker. Recept på chiagröt 0,5 dl chiafrön 0,75 dl Naturell yoghurt 0,5 dl Cashewmjölk (eller vanlig mjölk) 1 krm nystött kardemumma Tillbehör Bärkompott (koka ihop bär och söta ev med lite råsocker eller honung) Tahinilönnsirap (blanda 1 del tahini med 1 del lönnsirap) 0,5 banan Färska blåbär Quinoapuffar Gör chiagröten så här: Blanda chiafrön, yoghur och mjölk i en skål. Låt stå i kylen i ca 30-60 min. Den tjocknar mer ju längre den står. Koka under tiden ihop bärkompotten och blanda ihop tahini med lönnsirap. Lägg på tillbehören på chiagröten och servera.