Här kommer en nyttig och lyxig frukost! Baka frukostmuffinsen med hallon och banan och förvara i frysen och plocka fram till frukost när som. Chiapudding är som godast när den serveras med lönnsiraptahini och turkisk yoghurt om du frågar mig 😏! Mums! Chiapudding: 2 msk chiafrön1 ,25 dl mandelmjölk1 krm vaniljpulver 1 krm kanelTahinilönnsirap: 1 msk tahini 0,5-1 msk lönnsirap 0,5 -1 msk varmt vattenTillbehör:HallonBananRostat bovete (recept här) Kakaonibbsev. turkisk yoghurtGör chiapuddingen så här: Chiapudding: Blanda alla ingredienser till chiapuddingen i en skål. Låt tjockna lite och rör igen. Låt stå i kyl över natten eller ca 20 minuter. Rör om. Lönnsiraptahini: Blanda tahini och lönnsirap i en liten skål. Blanda i lite varmt vatten. Häll sen över chiapuddingen. Toppa med banan, hallon, kakaonibbs, rostat bovete och servera ev med lite turkisk yoghurt och en frukostmuffins.Recept på frukostmuffinsen med hallon på översta bilden hittar du här!