Här är ett recept på en müsli för müsliälskaren! En crunchig musli med knapriga nötter och torkade hallon! Denna muslin åker ner i min yoghurt så gott som varje morgon! Musli recept: 7 dl Havregryn 1 dl Solrosfrön 2 nävar Mandel 1 tsk Kardemummakärnor 1 tsk Kanel 1 dl Vatten 0,5 dl Kokosolja 2 msk Honung 1,5 dl Kokosflingor 0,75 dl Linfrön 2 dl Torkade hallon Gör muslin så här: Värm ugnen till 175 gram.Blanda gryn, kryddor och solrosfrön till muslin i en bunke. Koka upp 1dl vatten. Smält i kokosoljan och honung. Häll vattnet över grynen och blanda. Häll ut över en plåt på bakplåtspapper och grädda i 15-20 minuter tills de är gyllene. Rör om då och då i muslin. Häll på kokosflingor och hallon efter rostningen så får du en jättegod musli.