Bananpannkakor är en superfrukost! Proteinrika, nyttiga och bra med energi! Man kan variera bananpannkakorna med olika tillbehör som honung, lönnsirap, turkisk yoghurt, grädde, bär, keso, jordnötssmör etc. Du kan göra plättar eller större pannkakor eller varför inte en bananpannkakstårta! Eller om du inte orkar steka kan du grädda den i en plåt i ugnen på 200 grader med lite mandelflagor på. Känner att jag måste visa fler varianter på pannkaka här snart ;) Men tills dess kan du laga dessa goda bananpannkakorna. Recept på Bananpannkakor 2 -3 portioner 2 bananer (helst övermogna) 4 ekologiska ägg 1 tsk vaniljpulver eller vaniljsocker 1 krm salt 0,5 dl dinkelmjöl eller mandelmjöl Så här gör du bananpannkakor 1. Mosa bananerna och vispa i äggen, saltet och vaniljen. 2. Stek i smör eller kokosolja på medel till hög värme. 3. Servera med vispad grädde, turkisk yoghurt och honung eller lönnsirap. Tips! Smaksätt bananpannkakorna med kanel, kardemumma, ingefära, hallon, blåbär... testa dig fram!