Ni har väl inte missat dessa dadlarna?, de är sååå goda och till och med lite nyttiga! Jag älskar dem och mina kollegor på Damernas Värld blev också förtjusta i dem. Det är en dadel fylld med nutella och en rostad hasselnöt. Över dadeln har jag ringlat mörk choklad och strött över flingsalt. Det är så gott med den crunchiga hasselnöten i den krämiga nutellan! Dadlar med rostad hasselnöt 20 st 20 urkärnade torkade dadlar (finns urkärnade dadlar att köpa) 20 rostade hasselnötter 1 dl nutella 100 g mörk choklad flingsalt Gör dadlarna så här: Rosta hasselnötterna på 175 grader i ca 15 minuter eller tills skalet börja lossna lite från dem, Gnugga av skalet i en fuktig handuk. Lägg nutellan i en spritspåse och fyll dadlarna med nutella. Tryck i en hasselnöt. Hacka chokladen. Smält 2/3 av chokladen och låt sen resten av chokladen smälta i den smälta chokladen, rör runt. Häll chokladen i en spritspåse och ringla över dadlarna. Strö över lite flingsalt.