I helgen var jag i Paris och Champagne! Och var kan man hitta fler bakverk än i Paris! Jag försökte suga åt mig all inspiration och smaka på så mycket som möjligt, det är dock svårt eftersom det blir begränsat med fikatillfällen på två dagar. Dock slår den äppelpaj som jag åt förra gången i Paris allt, jag letade febrilt efter en lika bra äppeltarte, men utan önskat resultat...Skall prova att baka en likadan! ;) Vilket är din franska favoritbakelse? Jag åt ett par riktigt bra briocher till frukost också, helt ljuvliga och chokladcroissanten från PAUL på bilden över var inte fel heller! Något som var helt fantastiskt var de två champagneprovningarna som Mattias tog med mig på! Vi besökte champagnehuset Tattinger och Bollinger. Jag är ganska ny på champagne men lär mig hela tiden, och det viktigaste i slutändan är ju ändå om det är gott eller inte =D Lite stolt är jag ändå över att fått smaka Bollingers Vielles Vignes, om ni är intresserade av vad det innebär kan ni läsa Mattias inlägg från Bollinger här! Besöket på Tattinger var fint och deras champagnekällare är något utöver det vanliga med stora grottor. Mattias utanför Bollingers pampiga fasad! Vi provade sex underbara champagner varav en var en Vielles Vignes 2006! Bollingers champagne källare är enorm och full av kommande härliga årgångar!