Den här getostkakan är som en varm julkram! Underbar med kolagrädde och lingon till! Måste testas. Dessutom lättbakad. Varm getostkaka med lingon och kola 0,5 citron 300 g getost 1,5 dl strösocker 3 ägg 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl flagad mandel Tillbehör 1 dl Dulce de leche 2 dl grädde Gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Finriv det yttersta skalet av citronen och lägg ner i en mixer tillsammans med getost, socker, ägg och grädde. Mixa tills det blir slätt och häll ner i fyra ugnsfasta portionsformar eller en ugnsfast form om ca 15x20 cm. Strö över mandeln och ugnsbaka i 15-20 minuter tills getostkakan stannat. Vispa ihop grädde och dulce de leche till en fluffig kolagrädde. Servera getostkakan direkt tillsammans med rårörda lingon och kolagrädde.