I helgen hade jag och Mattias glöggmingel hemma hos oss. Jag bakade en massa julgodis och saffransbullar och Mattias bakade en omåttligt populär chévrepizza med creme fraiche och picklad lök! Jag har förberett en massa juliga inlägg som kommer komma upp ända fram till jul här på bloggen. Det kommer knäck i olika former, glass, saffransbullar, tryfflar, kakor och en massa annat julbak och pyssel! Recept på mina favorit saffransbullar med mandelmassa och pistage finns här! Glöggbuffén är uppdukad med saffranbullar, marshmallows, knäck, peparkakor och saffransrulltårta! Mattias, Emilia och Christopher. Chevrepizzan är enkel och snabb att baka med färdig smördeg! Frasigt getostflarn 250 g kavlad smördeg 2 dl creme fraiche 450 g getost ca 1/2 fänkål 3 msk flytande honung 80 g bladspenat 100 g picklad lök flingsalt Värm ugnen till 175 C. Lägg ut smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Bred på creme fraichen, skiva upp getosten och fänkålen, lägg på pizzan. Ringla över honungen. Ugnsbaka i ca 30-40 minuter tills smördegen är frasig och osten är fint gratinerad. Skär den i bitar och toppa med bladspenaten och lite picklad lök. Det blir alltid kökshäng, kanske för att det är där allt det goda finns! ;)