Mina godaste brownies! Dessa chokladbrownies bakade jag med kaffe för extra tyngd i smaken. Det smakar inte kaffe så bli inte avskräckt om du inte gillar kaffe. Det blir helt enkelt bara extra gott! Jag älskar dessa, kunde knappt fota dem utan att börja äta! Mums! ;P Brownies 175 g mörk choklad 1 espresso eller 2 msk starkt kaffe 120 g smör 175 g ljust muscovadosocker 2,5 msk kakao 1 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 äggulor 2 krm salt Rostade mandlar Flingsalt Gör så här: Värm ugnen till 175 grader. (jag har varmluft) Smält choklad och smör över ett vattenbad och häll i kaffet. När det är helt smält rör du i muscovadosockret i smör och chokladblandningen. Ta bort från vattenbadet. Rör i äggen och äggulorna. Ett i taget. Blanda mjöl, vaniljsocker och salt i en bunke. Sikta ner i smeten och vänd ihop till en jämn smet. Hacka rostade mandlar grovt och vänd ner i smeten men spar några att strö över. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång pajform eller en rund ca 22 cm. Häll i smeten och strö över hackad mandel och strö över lite flingsalt. Grädda i ca 20-25 minuter i mitten av ugnen. Grädda inte för länge, det är gott om de är lite kladdiga. Det är lättast att skära browniesen i bitar om den är kyld.