Denna underbara chokladkakan även kallad kärleksmumms, snoddas mm är uppskattad till alla fikastunder. Denna bakade jag i en avlång form men du kan naturligtvis använda en rund springform också. Kärleksmumms med glasyr 1 3/4 dl kallt starkt kaffe 1 1/2 dl kakao 1 dl crème fraiche (eller naturell yoghurt) 3 1/2 dl vetemjöl (210 g) 1 1/2 tsk bakpulver 1/2 tsk bikarbonat 1 tsk vaniljsocker 2 krm salt 175 g smör, rumsvarmt 1 1/2 dl strösocker 1 dl mörkt muscovadosocker 2 ägg Glasyr 75 g smör 3/4 dl starkt kaffe 1/2 dl kakao 1 1/2 msk vaniljsocker 2-3 dl florsocker Topping kokosflingor hackad pistage Gör så här: Sätt ugnen på 150° varmluft. Rör ihop kaffe, kakao och crème fraiche. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker och salt i en annan bunke och rör jämnt. Vispa smöret 2–3 min. Tillsätt de båda sockersorterna och vispa ytterligare 2–3 min. Tillsätt ett ägg i taget och rör emellan. Rör ner mjölblandningen växelvis med kaffeblandningen. Rör till en jämn smet och häll i en smord och kakaobeströdd form. Jag använde en avlång form. Grädda i nedre delen av ugnen ca 50 min tills provstickan precis är torr när du sticker ner den. Gör undertiden glasyren: Smält smöret till glasyren i en kastrull. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna till glasyren. Rör ihop till en jämn smet. Låt kakan svalna, ta ur den ur formen och stick cm stora hål på i kakan (för att glasyren skall rinna ner och göra kakan saftigare) häll på glasyren. Strö över kokosflingor och ev hackad pistage.