Den här kärleksmumsen eller snoddas som de också kallas är extra saftig och har ett tjockt lager glasyr. Tryck små hål i bottnen när den är färdiggräddad för att glasyren skall rinna ner och göra kärleksmumsen extra saftig. Chokladbotten1 3⁄4 dl kallt starkt kaffe60 g kakao (1 1⁄2 dl)1 dl crème fraiche210 g vetemjöl (3 1⁄2 dl)1 tsk bakpulver1⁄2 tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker2 krm salt175 g rumsvarmt smör135 g strösocker (1 1⁄2 dl)60 g mörkt muscovadosocker (1 dl löst packat)110 g ägg (ca 2 st)Glasyr:100 g smör1 dl kakao2 tsk vaniljsocker3/4 dl kaffe1 krm salt4-4 1/2 dl florsocker1 dl kokosflingor till toppingenGör så här:Botten: Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form 20 x 25 med bakplåtspapper.Rör ihop kaffe, kakao och crème fraiche i en bunke.Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker och salt ordentligt i en annan bunke.Vispa smöret 2–3 minuter i en köksassistent så det blir ljust och luftigt. Tillsätt båda sockersorterna och vispa 2–3 minuter till.Tillsätt ett ägg i taget och rör mellan gångerna. Nu kan smeten skära sig men den går ihop igen när du tillsätter mjölblandningen.Rör ner mjölblandningen växelvis med kaffeblandningen. Vänd försiktigt runt till en jämn smet med en slickepott.Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen tills provstickan är precis torr, ca 20 minuter.Låt svalna och stick sen 1/2 cm stora hål i kakan där glasyren sen kan rinna ner och göra kakan ännu saftigare.Glasyren: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffepulver, kakao, vaniljsocker, kaffe, salt och florsocker. Rör till en jämn glasyr. När kakan svalnat häller du på glasyren och strör över kokosflingorna. Låt glasyren stelna på kakan och servera.