Jag kan lova att dessa kärleksmumsen är de saftigaste du har smakat. Chokladkakan är mjuk och saftig, som att äta ett chokladmoln. Kaffet i kakan smakar inget kaffe utan förstärker bara chokladsmaken och gör den kraftig i smaken. Du måste testa denna klassiker i sin bästa form! Saftig kärleksmums med kaffe och chokladglasyr. Rostad kokos ger en mycket godare smak än rå kokos. Saftig kärleksmums Chokladkaka 175 g rumsvarmt smör 1 1/2 dl strösocker 1 dl mörkt muscovadosocker 2 ägg 1 3⁄4 dl kallt starkt kaffe 60 g kakao (1 1⁄2 dl) 1 dl crème fraiche 210 g vetemjöl (3 1⁄2 dl) 1 1⁄2 tsk bakpulver 1⁄2 tsk bikarbonat 1 tsk vaniljsocker 2 krm salt Glasyr: 100 g smör 3/4 dl starkt kaffe, kallt 1 dl kakao 1/2 msk vaniljsocker 4 dl florsocker 1/2 -1 krm salt Topping: 2 dl rostade eller riven kokos Gör så här: Värm ugnen till 150 grader. Klä en plåt med höga kanter ca 20x30 med bakplåtspapper. Rör ihop kaffe, kakao och crème fraiche i en bunke. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker och salt i en annan bunke. Smält smöret i en kastrull. Vispa strösocker och muscovadosocker ljust och luftigt. Rör ner mjölblandningen växelvis med kaffeblandningen i äggsmeten. Vänd försiktigt runt till en jämn smet med en slickepott. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen tills provstickan är precis torr, ca 30-40 minuter. Låt kakan svalna helt innan du häller på glasyren. Glasyr: Smält smöret i en kastrull, låt svalna. Tillsätt sen kaffe, kakao, vaniljsocker, florsocker och salt. Rosta kokosflingorna på en plåt i ugnen på 175 grader i ca 10 min. Rör om då och då, låt svalna. Bred glasyren över kakan och strö över rostad kokos. Låt glasyren stelna innan du skär den i rutor.