Chokladrulltårta med amarulakräm, du kan ersätta amarulan med annan likör eller göra en barnvänlig variant med mjölk. Men jag gillar likörer i bakverk. Sprit har också en förmåga att ta fram smaker. Chokladrulltårta med amarulakräm 2 dl vetemjöl 0,5 tsk bakpulver 2 msk kakao 3 ägg 1,25 dl strösocker 2 msk standardmjölk Amarulafyllning: 100 g smör 1,5 dl florsocker 0,5 vaniljstång 3 msk amarula Garnering: Frystorkade hallon Gör så här: Botten: Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke. Vispa ägg och socker tills det är vitt och fluffigt. Vänd ner mjölblandningen i äggsmeten och tillsätt mjölken. Bred ut smeten till ett 3 millimeter tjockt lager på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen på 250 grader i cirka 5 minuter. Lägg ett bakplåtspapper på en platt yta och strö över strösocker. Vänd upp den gräddade bottnen på det sockrade bakplåtspapperet. Pensla med kallt vatten och dra bort bakplåtspapperet. Amarulafyllning: Blanda smör, florsocker, fröna från vaniljstången och amarula till en slät kräm. Låt bottnen svalna lite och bred sedan på amarula- smörkrämen. Rulla ihop till en rulle från långsidan. Förvara i kylen till servering.