Här är en pimpad sockerkaka! Den går snabbt och enkelt att baka ihop. Tänk bara på att frostingen inte får läggas på när kakan är varm för då smälter den. Toppa med vad du vill, nötter, maränger, frukt eller bär. Jag var på landet när jag bakade denna och hade mandel och björnbär hemma. Testa olika smaksättningar som kardemumma, citron, saffran t.ex. Funkar alltid! =) Sockerkaka med vit chokladfrosting 200 g smör 3 dl strösocker 2 ägg 1 1/2 dl mjölk 4 dl vetemjöl (240 g) 1 tsk vaniljsocker 0,5 tsk mortlad kardemumma 2 tsk bakpulver Vit chokladfrosting 100 g vit choklad 50 g mjukt smör 150 g philadelphiaost Gör sockerkakan så här Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en bakform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Smält matfettet. Vispa ägg och sockret poröst. Blanda mjölet med vaniljsocker och bakpulvret och vänd ner det i smeten. Blanda försiktigt. Rör ner smöret och mjölken. Häll smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Låt svalna i formen under bakduk medan du gör frostingen. Frostingen: Smält chokladen över vattenbad. Vispa smör och Philadelphiaost mjukt. Vispa ned den smälta chokladen och bred över kakan. Strö på hackad mandel om du vill och färska bär.