Chokladcupcakes med vaniljfrosting och apelsin 12 st stora muffins 3,5 dl vetemjöl 1 dl kakao 3 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 125 g mörk choklad (eller ljus om du gillar det bättre) 3 ägg 2,5 dl socker 0,75 dl rapsolja 0,75 dl smält smör 2 dl mjölk 2 krm salt 18 kulor Lindt apelsin Gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Ställ upp 12 st stora muffinsformar i en muffinsplåt. Grovhacka chokladen och smält över ett vattenbad, ställ åt sidan. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke. Vispa socker och ägg ljust fluffigt. Sikta i de torra ingredienserna omväxlande med olja, smält smör och mjölk i äggsmeten. Vänd ihop allting med en slickepott tills det blir en jämn smet. Blanda sedan i den smälta chokladen. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna, fyll halva formen med smet och tryck ner en kula apelsinchoklad. Baka sedan i mitten av ugnen i ca 10 min. Se till att de inte gräddas för länge, du vill ha saftiga muffins. Låt svalna helt innan du spritsar på vaniljfrostingen, annars smälter den av. Vaniljfrosting: 1 dl Philadelphia 2 dl grädde 1 msk florsocker 1 tsk vaniljsocker Gör så här: Vispa ihop allt i en bunke med en elvisp. Fyll en spritspåse och spritsa vaniljfrostingen på chokladmuffinsen och tryck i en halva av lindt apelsin chokladkulor eller annan dekoration.