Chokladcupcakes med färskostmousse och kola 12 st stora muffins 4 dl vetemjöl 1 dl kakao 3 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 150 g mörk choklad 3 ägg 2,5 dl socker 0,75 dl rapsolja 0,75 dl smält eller brynt smör 2 dl mjölk 2 krm salt Grovt hackad choklad Gör Chokladmuffinsen med chokladbitar i så här: Värm ugnen till 200°. Ställ upp 12 st stora muffinsformar i en muffinsplåt. Grovhacka chokladen och ställ åt sidan. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke. Vispa socker och ägg ljust fluffigt. Sikta i de torra ingredienserna omväxlande med olja, smält smör och mjölk i äggsmeten. Vänd ihop allting med en slickepott tills det blir en jämn smet. Blanda sedan i den hackade chokladen. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna, fyll ¾ av formen. Baka sedan i mitten av ugnen i ca 15-17 min. Se till att de inte gräddas för länge, du vill ha saftiga muffins. Låt svalna helt innan du spritsar på frostingen. Frosting: 2 dl philadelphia 3 dl grädde 1- 1,5 dl florsocker (beroende på hur sött an vill ha det) Dulce de leche Pekannötter Vispa ihop allt med en elvisp till en spritsbar frosting. Fyll en spristpåse och spritsa över muffinsarna. Ringla dulce de leche över och trö ev över finhackad choklad eller hackade pekannötter som på bilden.