En chokladmuffins med extra allt. Lite krispiga kex i bottnen och en kolagömma med dulce de leche. På toppen har jag lite färskostmousse och kaksmulor. Chokladcupcake med kola & kex digestive eller annat kex att smula i botten 3,5 dl vetemjöl 1 dl kakao 3 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 125 g mörk choklad (eller ljus om du gillar det bättre) 3 ägg 2,5 dl socker 0,75 dl rapsolja 0,75 g smält smör 2 dl mjölk 2 krm salt Fyllning och topping 1 dl dulce de leche eller salt kolasås 2 dl grädde 100 g philadelphia 2 msk florsocker Gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Ställ upp 12 st stora muffinsformar i en muffinsplåt och smula i stora bitar av digestive. Grovhacka chokladen och smält över ett vattenbad, ställ åt sidan. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke. Vispa socker och ägg ljust fluffigt. Sikta i de torra ingredienserna omväxlande med olja, smält smör och mjölk i äggsmeten. Vänd ihop allting med en slickepott tills det blir en jämn smet. Blanda sedan i den smälta chokladen. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna, fyll 3/4 av formen med smet och strö ev över lite hackad choklad. Baka i mitten av ugnen i ca 10 min. Se till att de inte gräddas för länge de skall vara lite kletiga i mitten, du vill ha saftiga muffins. Låt svalna helt innan du spritsar i kolafyllningen. Vispa grädde, philadelphiaost och florsocker till en fluffig konsistens. Spritsa på muffinsen och smula över kaksmulor.