De är fyllda med kola och jordnötssmör Vad passar bättre till choklad än jordnötter och kola?! Dessa kladdiga chokladmuffinsarna har en fyllning med jordnötssmörkola och är helt ljuvliga! Som pricken över i har jag lagt på en kolakaffefrosting! Jag har gjort minimuffins men det går att göra i normalstorlek också. Öka bara gräddningstiden ett par minuter. Du kan också trycka ned en dumle om du vill hoppa över ett moment. Chokladcupkakes med jordnötssmörkola Cirka 40 stycken Jordnötskolafyllning: 1 dl jordnötssmör 1 dl dulce de leche 0,5 dl florsocker 2 krm salt Cupcake: 125 g brynt smör 100 g choklad 3 ägg 2 dl socker 1,5 tsk vaniljsocker 2 dl vetemjöl 0,5 krm salt 1 tsk bakpulver 0,75 dl kakao Kolafrosting: 2,5 dl cream cheese 0,75 dl dulce de leche 1 tsk mortlat pulverkaffe lite salt Jordnötskolafyllning: Blanda jordnötssmör med dulce de leche. Rör sedan i florsocker och salt. Botten: Värm ugnen till 175 grader. Bryn smöret och låt chokladen smälta i smöret. Ställ åt sidan. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i ägg-smeten, vänd runt tills det är helt blandat. Häll i chokladsmöret och blanda försiktigt. Portionera ut i små muffinsformar. Fyll först 1/3 av formen och lägg i en liten kula av jordnötskolafyllningen. Fyll upp med mer chokladsmet. Grädda cirka 10–15 min. Låt svalna helt. Kolafrosting: Blanda cream cheese, dulce de leche och mortlat kaffepulver. Smaka av med salt. Fyll en spritspåse och spritsa på muffinsen med en stjärntyll.