Från Röhnisch öppningsevent i Barkaby outlet Idag dag levererade jag raw food bollar till Röhnisch öppningsevent i Barkaby outlet. Jag tycker det är så kul att få catera till ett event! Jag bakade en variant på raw food boll med smak av gojibär/hallon som är utan nötter och en med lime/pistage. Jättegoda tycker jag själv iaf ;) Recept på Raw food bollar med Goji/Hallon 130 g gojibär 130 g färska urkärnade dadlar 1 dl kokosflingor 3 msk kokosolja 0,3 dl hallonpulver/frystorkade hallon 1 krm salt Så här gör du raw food bollarna Mixa allt i en matberedare tills det går ihop till en formbar massa. Rulla i kokosflingor. Raw food bollar med Lime/Pistage 130 g torkad aprikos 130 g dadlar 50 g pekannötter 50 g pistagenötter 0,75 dl havregryn 0,5 dl lönnsirap 0,5 dl limesaft + lite rivet skal 1 krm salt 50 g fint hackade pistagenötter att rulla dem i Så här gör du raw food bollarna Mixa nötterna lite grovt i matberedarna och mixa sen i resten av ingredienserna. Forma till bollar och rulla i fint hackad pistage.