Ok, varför har jag inte bakat dessa kakorna innan?! Jag har länge sneglat på receptet men aldrig gjort dem... De blev fantastiskt goda, speciellt när man blandar i lite kaffe i smeten och lägger mörk choklad på toppen. Kakorna är mjuka inuti och knapriga/sega i kanterna...måste bakas! Recept på hasselnötstoppar Ingredienser, ca 16 st • 200 g hasselnötter • 50 g smör • 1 dl socker • 1 ägg • 1 tsk vaniljsocker • 2 tsk mortlat snabbkaffe (eller kaffebönor, mängd efter smak) • ev mandel och mörk choklad till garnering 1. Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret. 2. Mixa nötterna i en matberedare till ett pulver. Mixa även i kaffebönorna om du använder det annars blandar du i smör, socker, vaniljsocker, mortlat snabbkaffe och ägget. 3. Forma smeten till små toppar och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Sätt en nöt på varje topp eller en liten bit choklad. 4. Grädda gyllene i mitten av ugnen i ca 18 min. Låt svalna.