Dessa kakor är verkligen en favoritkaka! Underbara hasselnötskakor med en smak av kaffe och choklad! Bästa kombon! Dessa kakor är verkligen en favoritkaka som går snabbt att baka. Recept på hasselnötstoppar ca 16 st • 200 g hasselnötter • 50 g smör • 1 dl socker • 1 ägg • 1 tsk vaniljsocker • 2 tsk mortlat snabbkaffe (eller kaffebönor, mängd efter smak) • ev mandel och mörk choklad till garnering Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret. Mixa nötterna i en matberedare till ett pulver. Mixa även i kaffebönorna om du använder det annars blandar du i smör, socker, vaniljsocker, mortlat snabbkaffe och ägget. Forma smeten till små toppar och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Sätt en nöt på varje topp eller en liten bit choklad. Grädda gyllene i mitten av ugnen i 15-18 min, de skall vara lite gyllene när du tar dem. Låt svalna.