Dessa havrekakorna är riktigt frasiga och goda! Jag bakade på fiberhavregryn då det var det jag hade hemma och det blev jättegott! Blanda i choklad, russin , nötter eller vad du har hemma. Havrekakor 12 havrekakor 30 min 130 g smör, rumstempererat 1,5 dl farinsocker 2 dl vetemjöl 3 dl havregryn (fiberhavregryn går också bra) 50 gram choklad 1/2 tsk bikarbonat 1/2 tsk bakpulver 1 krm salt Gör så här: Värm ugnen till 175 grader Blanda alla ingredienser utom chokladen i en bunke. Blanda ihop till en jämn kakdeg. Tillsätt chokladen, hackad om du inte använder chokladpellets. Forma 12 bollar och lägg på en plåt med gott mellanrum. Platta ut dem lite. Grädda i omgångar i ugnen om det inte får plats på en plåt. Grädda i 15-20 minuter. Låt svalna.