Dessa mandelflarnen har jag bakat många gånger och de lyckas varje gång, det går jättefort att blanda i hop degen och sen gräddar du dem i ca 10 minuter. Om du vill ha dem helt jämna och runda så stansar du snabbt ut rundlar när du precis tagit ut dem ur ugnen. Passar att fylla med olika krämer eller ha mousse emellan som små bakelser. Recept på Mandelflarn Ca 24 st 50 g mandel 50 g smör 50 g vetemjöl 50 g glukos 60 g strösocker Så här gör du mandelflarn Finhacka mandeln riktigt fin. Blanda mandeln med övriga ingredienser till en jämn deg. Rulla kulor av degen (cirka 10 gram/kula) och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper under. Observera att det måste vara ordentligt mellanrum, då flarnen flyter ut mycket. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter på 175 grader tills flarnen fått en gyllene färg. Ta ut och stansa snabbt ut helt runda flarn om du vill ha dem helt jämna. Låt svalna.