Här kommer receptet på strassburgarna jag gjorde på instagram, se filmen här. Därav de icke arbetade bilderna, men det är ju receptet ni vill åt ;) så varsågoda! Otroligt spröda kakor som man dekorativt spritsar ut. Doppa kakorna i choklad för extra lyx! Strassburgare 12 st 125 g riktigt mjukt smör 1,5 dl vetemjöl 3/4 dl potatismjöl 1/2 msk vaniljsocker 1 krm salt Til dekorering 100 g smält choklad, gärna tempererad flingsalt att strö över chokladen Gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Förbered en plåt med bakplåtspapper. Blanda smör med resten av ingredienserna. Blanda inte för mycket. Fyll en spritspåse med degen. Jag använde en stjärntyll. Degen är ganska trög att spritsa så se till att smöret är riktigt mjukt. Du kan tillsätta några droppar vatten om det är för trögt. Spritsa ut kakorna och grädda i mitten av ugnen i 12-14 min. Låt svalna. Hacka chokladen och smält 2/3 av chokladen, rör sen ner resten. (Då har du snabbtempererat chokladen). Doppa kakorna i chokladen och strö över flingsalt. Låt stelna på bakplåtspapper.