Denna muslibaren är jättegoda som nyttigt snacks eller mellanmål. Jag har i fikon och tranbär men man kan ha i precis vilken torkad frukt som helst som man tycker om. Vill man piffa dem lite kan man slå in dem i cellofan och knyta ett guldband runt. Recept på musli bars 1 ägg 0,5 dl apelsinsaft 4 msk kokosolja 3 msk honung 3 dl havregryn 0,75 dl kokos 0,5 dl hackade solrosfrön 0,5 dl hackade nötter t.ex mandel 2 msk grovt hackade pumpakärnor 1 dl vetemjöl 1 tsk kanel 0,25 tsk bakpulver 1 dl tranbär 1 dl torkade fikon 0,5 dl gojibär eller russin Värm ugnen till 175 grader.Vispa ägg, apelsinsaft, kokosolja och honung i en skål. Blanda havregryn, kokos, mjöl, kanel, bakpulver och hackade sorosfrön väl i en annan skål. Blanda sen samman med äggblandningen. Hacka frukt, bär och nötter och blanda ihop till en massa med de andra. Tryck ut till en 2 cm hög platta på en plåt med bakplåtspapper och grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min. Skär sen i bitar. Jag tog en degskrapa till hjälp för att få raka kanter på degen.