Foto: Helen Pe, från min bok Tårtor-lager för lagerSå här monterar du en moussetårta med olika fyllningarI den här tårtan har jag en hallonmousse, en kolapannacotta och en jocondebotten. Jag använder en justerbar tårtring för att kunna justera storleken. För att gjuta interiörerna (fyllningarna) är det enkelt att använda sig av en rund och slät silikonform. Det är absolut värt att investera i om du bakar mycket moussetårtor. Annars kan du gjuta i ett fat eller liknande och ha plast i botten så du får upp tex pannacottan. Frys alltid interiörerna så blir det enkelt att hantera vid montering. Du behöver: Justerbar tårtring eller silikonformSilikonform att gjuta fyllningen iTårtplastDu hittar mycket formar och silikonformar på lyckasmedmat.se och sodersgormet.se tex.1. Placera en tårtring på ett overheadblad på en flyttbar bricka. Lägg tårtplast eller tillklippta overheadremsor längs med kanterna i ringen.2. Fyll på med ett lager mousse.3. Lägg ner kolapannacottan eller anna interiör som är ett par centimeter minde än tårtringen så den göms i moussen. Fyll på med ett till lager mousse.4. Placera tårtbottnen i ringen och pressa ner den så att moussen precis täcker dess kanter. Frys hela tårtan (på brickan).5. Ta tårtan ur frysen, lossa tårtringen och dra av plasten på kanterna. Vänd på tårtan och dra av plasten på toppen. Låt tina på ett serveringsfat i kylen. Tårtbottnen är nu underst och du har en jämn yta på tårtan.Tips! Om du inte vill göra hela vända-upp-och-ner-grejen kan du ha bottnen i formen, klä kanterna med tårtplast och sedan hälla på moussen. Då blir inte ytan på tårtan lika jämn som när du har moussen underst, men det brukar bli helt okej om man bara stryker moussen så jämn man kan på ytan. Du kan alltid dekorera så att eventuella skavanker inte syns, till exempel med färska bär eller smulor.Ibland krymper bottnen i diameter när den är gräddad och springformen ligger inte tätt mot kakan. Då är det jättebra att använda en justerbar tårtring, "klämma" runt bottnen med tårtplast och sedan hälla i moussen. Foto: Helen Pe, från min bok Tårtor-lager för lager